Selecteer een pagina

Over Soñando Despierto cava

Soñando Despierto cava is ontstaan uit een geïnspireerde passie voor excellentie en authenticiteit en behelst een sprankelend moment voor elke gelegenheid. Soñando Despierto (Spaanse vertaling) betekent letterlijk ‘dagdromen’ die jou naar onbegrensde werelden leidt, je zintuigen prikkelt en je verbeelding laat afdwalen naar zonnige oorden.

Het subliem smakenpalet van Soñando Despierto cava

Soñando Despierto cava biedt een uitgebalanceerde mix aan smaken en aroma’s die je zintuigen betoveren. Ons team streeft ernaar om je de hoogste kwaliteit te bieden met behulp van traditionele methoden én met zorg geselecteerde druiven (macabeo, xarel-lo en parellada) van hoogwaardige kwaliteit.

Iedere geproduceerde fles is het resultaat van vakmanschap en toewijding waarbij we streven naar de perfectie in elke bubbel. Maak kennis met ons subliem smakenpalet die de perfecte verhouding belichaamt van frisse zuren, zachte noties van wit fruit, gecombineerd met een lichte ondertoon van jasmijnbloesem voor een toegankelijke prijs.

despierto-cava-fles-ijsemmer

Jouw perfecte metgezel

Soñando Despierto cava is jouw perfecte metgezel en vertegenwoordigt niet alleen een merk die je zintuigen prikkelt.
Wij inspireren, laten jou wegdromen tijdens een heerlijk aperitiefmoment en begeleiden jou tijdens bijzondere tafelmomenten waar je later met veel liefde aan terugdenkt.  

De vervaardiging van onze cava

Soñando Despierto cava wordt vervaardigd volgens de normen van de método tradicional en geaffineerd in de brut variant, de meest gekende en gedronken cavasoort in België. De productie en rijping (gisting) vindt plaats in de streek van Penedés, in een familiale Bodegas nabij Barcelona.  

De drijvende kracht achter Soñando Despierto cava

Belgische sommelier Andy Verbeken is de oprichter en drijvende kracht achter Soñando Despierto cava, een fijne en elegante bubbel die volgens zijn kennis en precisie een verdiend plekje op de wijnkaart heeft bemachtigd. Andy is eveneens zaakvoerder van L’Origine des Sens, een bedrijf die sedert 2018 gespecialiseerd is in de import van traditionele én mousserende wijnen.

andy-verbeken